Tror på en løsning mellom Finnmark og Troms
Finnmark er størst i landet på reindrift og KrFs Svein Iversen bruker reindrift som ett av argumentene i sammenslåingen med Troms. (Illustrasjonsfoto)

Tror på en løsning mellom Finnmark og Troms

Gruppelederen til KrF i Finnmark fylkesting, tror partene blir enige, selv om utgangspunktet til Troms bekymrer Svein Iversen.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 14.12.2017 01:35

Svein Iversen, gruppeleder for Krf i Finnmark fylkesting, tror på en løsning mellom Finnmark og Troms, selv om forhandlingene ble brutt. 

--Jeg er imidlertid noe bekymret for utgangspunktet til Troms og hvordan de omtaler seg selv og oss i Finnmark, ifølge et leserinnlegg fra Svein Iversen. 

--Det er et sterkt Finnmark, rikt på ressurser som slår seg sammen med Troms. Jeg tror det vil være en fordel for alle, om vi skal bli enige, at Troms legger vekt på dette og ikke antall sjeler når man skal forhandle. Finnmark vil alltid tape en kamp der kjøttvekten, i betydningen av antall mennesker, skal avgjøre. Ser vi imidlertid på ressurser og muligheter kan Finnmark være en likeverdig partner. Og likeverdige partnere finner de beste løsningene, har Iversen skrevet i innlegget som ligger i portalen til Radio Nordkapp.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS