Søppelsaken blir tema på neste møte mellom kommunen og vegvesenet
Nordkapp kommune mener Statens vegvesen har et ansvar for søppelhåndtering på parkeringsplassen ned til Knivskjellodden og Tunes.

Søppelsaken blir tema på neste møte mellom kommunen og vegvesenet

Fungerende ordfører i Nordkapp er misfornøyd med svaret Radio Nordkapp fikk hos Statens vegvesen i onsdagens sending.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 20.07.2017 13:38

Kjell-Valter Sivertsen (Ap), fungerende ordfører i Nordkapp, mener kommentaren til Torkjell Johnsen, byggeleder i Statens vegvesen Region nord, om søppel på parkeringsplassen ned til Knivskjellodden og Tunes, ikke passer seg. 

På parkeringsplassen, altså startpunktet til Knivskjellodden og Tunes, har mange turgåere lagt fra seg søppel. Ettersom det ikke er søppeldunk i området blir avfall lagt igjen i naturen.

Sivertsen mener Statens vegvesen har ansvar for å legge til rette for søppelhåndtering. Sivertsen sier til Radio Nordkapp, at Nordkapp kommune vil ta opp saken med vegvesenet på det neste møtet. 

Sivertsen skulle ønske at det ble lagt til rette for en stor søppeldunk, gjerne med kildesortering. Samtidig mener fungerende ordfører at det bør være et tilbud om tømming av toalett for bobiler som bruker området. 

Det er ingen som vet hvor mange som går turen til Knivskjellodden, men det er mange tusen turgåere i løpet av sommersesongen. 

Se også: Mye søppel på parkeringsplassen til Knivskjellodden






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS