Jensen vil ha debatt i reiselivsnæringen
Lars-Helge Jensen, leder i Honningsvåg Handel- og industriforening.

Jensen vil ha debatt i reiselivsnæringen

Lars-Helge Jensen har tro på de nasjonale målene om satsing på lokal kunst, kultur og mat.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 06.07.2017 17:39

Lars-Helge Jensen, leder i Honningsvåg Handel- og industriforening, mener bedrifter som satser på turister hadde en god juni-måned. 

Jensen mener besøkstallet til Nordkapp er fantastisk, men økningen var forventet.  Han mener potensialet for Nordkapp-trafikken er mye større. 

Det var litt over 88 000 besøkende på Nordkapp i forrige måned. Det er en økning på nesten 10 000 gjester sammenlignet med samme periode i fjor, ifølge Hans Paul Hansen, assisterende direktør for Scandic på Magerøya.

Ønsker debatt 
Lars-Helge Jensen ønsker en debatt i Nordkapp om lokalsamfunnet er rustet til å ta imot så mange besøkende på en god måte. Han tror Nordkapp fikk besøk av turister i juni som var misfornøyde. 

--Nordkapp i godt og dårlig vær er to forskjellige ting. Nordkapp med 5 000– 6000 turister og 1 000 turister er to vidt forskjellige ting. Om Nordkapphallen er i stand til å takle dette og gi hver enkelt et greit produkt mot prisen tviler jeg på. Det sier Lars-Helge Jensen til Radio Nordkapp. 

Jensen ønsker skilting og parkeringsfasiliteter for at flere turister som kommer langs vegen skal ta turen til Honningsvåg by. HHI-lederen tror på en rekord-sommer, en sommer som ligner på sesongen 1994 med 260 000 besøkende. 

--Jeg har tro på de nasjonale målene med satsing på kunst, kultur og lokal mat. Vi har masse å vinne på å tenke på helhet, sier Lars-Helge Jensen. 


Annonse:
http://www.nordkapp.kommune.no/index.php?cat=2925
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS