Har du sjekket skattemeldingen?

Har du sjekket skattemeldingen?

Riks
Raymond Elde
Publisert : 30.04.2017 12:06
Sist oppdatert : 30.04.2017 12:08

Nær 7 350 personer i Finnmark har ennå ikke åpnet skattemeldingen sin få dager før innleveringsfrist.

For å være sikker på at du betaler riktig skatt må du sjekke at opplysningene i skattemeldingen er fullstendig og korrekte.

-Har du ikke endringer trenger du ikke levere etter at du har sjekket at opplysningene stemmer, forteller underdirektør for veiledning i Skatt nord Esben Helmersen.

45 300 lønnstakere og pensjonister i Finnmark har allerede åpnet skattemeldingen elektronisk, og 7 400 har allerede levert.

Livsfaseendringer kan påvirke skatten din
Har du har fått deg ny jobb, kjøpt eller solgt bolig, har barn i barnehage, giftet deg, eller gått fra arbeid til pensjon, er dette forhold som kan påvirke skatten din, og som kan kreve endringer på skattemeldingen, forteller Helmersen.

På www.skatteetaten.no/sjekkskatten finner du en steg for steg veiviser som forklarer hvordan du enkelt går fram for å sjekke din egen skattemelding, i tillegg til en rekke andre hjelpemidler som fradragsveiviser og pendlerveiviser.

Trenger du hjelp?
Har du spørsmål om skattemeldingen på tampen har Skatteetaten utvidet åpningstiden på telefon, Facebook og Chat på skatteetaten.no. Du kan chatte og stille spørsmål på facebook gjennom helgen (lørdag kl 10-16 og søndag kl 14-20). Veiledningstelefon er stengt på lørdag men åpen søndag. 

Frist for å levere
Søndag 30. april er frist for å levere skattemelding for lønnstakere og pensjonister. Siden 30. april i år faller på en søndag og 1. mai er en offentlig høytidsdag, så regnes det ikke som for sent dersom du leverer 2. mai.

(Skatteetaten.no)






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS