Lokal entreprenør ønske å brøyte til Nordvågen og Gjesvær
Løvland Maskin og Transport har levert anbud for vedlikehold av Nordvågveien. (Foto: Facebook-siden til Løvland Maskin og Transport)

Lokal entreprenør ønske å brøyte til Nordvågen og Gjesvær

Løvland Maskin og Transport kjemper om oppdrag.
Samferdsel
Raymond Elde
Publisert : 27.04.2021 05:25

Fylkeskommunen har fått inn to anbud på vedlikehold av Nordvågveien fram til 2026.

Løvland Maskin og Transport har levert det laveste anbudet på 18,4 millioner kroner. Den andre anbudet er fra Tormod Kristensen Maskin, på 23,4 million. Anbudet omfatter strekningen Posthuskrysset til Nesset i Nordvågen, samt veiene fra E69 til Flyplassen og E69 til Kamøyvær.

På Gjeværveien har det kommet inn ett anbud, fra Løvland Maskin og Transport på 36,6 millioner kroner. 

Bjørn Henrik Kavli, divisjonsdirektør for samferdsel i Troms og Finnmark fylkeskommune, sier at de har fått den ønskede effekten av å dele opp fylkesveistrekningene i mindre kontrakter. De har blant annet fått gode tilbakemeldinger fra entreprenørene som har regnet på vintervedlikeholdet.

--Det er første gangen vi har delt opp kontraktene på denne måten. Vi ville ha små og store aktører inne på disse kontraktene, sier Kavli til iFinnmark.

E69 fra Olderfjord til Nordkapp, med avstikker til Holmen i Honningsvåg, er del av Statens vegvesens stor-anbud, der Presis Vegdrift er laveste anbyder.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS