Hammerfest sikret seg toppremien i Returkartonglotteriet
BRETT OG SKYLL: Ved å skrive navn og nummer på drikkekartongen kan du vinne opptil 100.000 kroner. For å vinne hovedpremien må du stappe seks drikkekartonger i en syvende. (Foto: Grønt Punkt Norge)

Hammerfest sikret seg toppremien i Returkartonglotteriet

Gevinster til Finnmark i Returkartonglotteriet.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 19.01.2021 01:24

I fjor ble det delt ut 1,6 millioner kroner i Returkartonglotteriet. I Troms og Finnmark ble det sju vinnere, og Hammerfest sikret seg en av toppremiene på 100 000 kroner.

Hvert år deler Grønt Punkt Norge, som drifter Norsk Returkartong, ut 120 pengepremier på 10 000 kroner og fire premier på 100 000 kroner i Returkartonglotteriet. Alt du må gjøre for å ha vinnersjanse er å kildesortere drikkekartongen din med navn og telefonnummer.
I 2020 ble det totalt sju vinnere fra Troms og Finnmark, og en kvinne fra Hammerfest sikret seg en av hovedpremiene, i tillegg ble det to vinnere av 10 000 kroner i kommunen. De fire andre vinnerne kommer fra Alta, Harstad, Kautokeino, Tromsø.

--I 24 år har vi delt ut premier til folk som sørger for at drikkekartongen kan materialgjenvinnes og bli til noe nytt. Det er veldig hyggelig å kunne gi noe tilbake til noen av de som hele året skyller, bretter og sorterer, sier Gunnar Moen, kommunikasjonsansvarlig i Grønt Punkt Norge, i en pressemelding






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS