Planlegger fotballfest i Honningsvåg på søndag
Liverpool-supportere og Manchester United-supportere skal spise sammen før den viktige Premier League-kampen mellom klubbene. (Arkivfoto)

Planlegger fotballfest i Honningsvåg på søndag

Manchester United-supporter Jarle Pedersen gleder seg til søndag.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 15.01.2020 11:00

Nordkapp Premier League Supporter´s arrangerer i samarbeid med Uteliv i Nordkapp et opplegg rundt konkurransekampen mellom Liverpool og Manchester United. 

Premier League-kampen blir spilt søndag ettermiddag og er det første arrangementet hos Nøden Pub i år etter vedlikeholdsarbeidet. 

--Vi har gjort avtale med Corner som serverer gryterett i forkant av kampen. Etter middagen går vi opp til Nøden Pub. Ta gjerne med din bedre halvdel på fotballarrangement i Honningsvåg, sier Jarle Pedersen, leder i Nordkapp Premier League Supporter´s, til Radio Nordkapp. 

Kampene mellom Liverpool og Manchester United er populære oppgjør i Nordkapp. Mange supportere bruker å se kampene i regi av Nordkapp Premier League Supporter´s. 

--Jeg håper på kjempestort oppmøte på middagen og kampen, sier Pedersen. 

Det er påmelding til middagen hos Corner med påmeldingsfristen lørdag ettermiddag. 

Tippekonkurransen er et samarbeid mellom Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s. Den beste tipperen i løpet av sesongen vinner tur til England. Det er Andreas Børvik som leder konkurransen. 

Liverpool – Manchester United er årets første konkurransekamp. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS