Turnrevyen: Bot og Bedring

Turnrevyen: Bot og Bedring

2. juledag var det klart for Turnrevyen 2019. I 1929 var den første revyen, det viser for en enorm tradisjon vi alle er en del av.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 31.12.2019 11:25
Sist oppdatert : 31.12.2019 12:48

Det var tidlig kontroll i salen. Her ble alt fra dansegulv, drikke på bordet og drikken under bordet kontrollert av revyaktør. Et nummer som satte i gang lattermusklene.

Det var startskuddet på en torsdag kveld hvor det ble mye fliring. Turnrevyen «Bot og Bedring» fikk med seg publikum tidlig både under musikalske nummer og sketsjene.

Revyen hadde kontaktet miljøaktivisten Greta Thunberg for å bedre arbeidsmiljøet på rådhuset. Rådmannen møtte vi i flere versjoner både i sang og tale.

Det var valgt fengende melodier og dette fikk et ekstra løft med den flotte revymusikk på Turn.

Eventyrstund i barnehagen var et av numrene som fikk fram mange lokale poenger. Konferansierene var helle ikke redd for å fleipe med seg selv og andre kjente.

Nordkappnytt er blitt et fast innslag på revyen og i kveld var de veldig aktuell med den nye svikten i luftambulansetjenesten.

Det at parkeringsetaten har fått et kraftig oppsving ble nevnt flere ganger. Året har vært innholdsrikt med Nordkapp-saken og valg. Det ble markert av Honningsvåg turn og idrettsforening, men ikke så mange ganger som i media det siste året.
Lille Chicago var tilbake på revyscenen denne gang som tema blant annet fra en stand i Storgata.

Ensemblet hadde et godt driv i forestillingen, raske skift uten at vi fikk lov til å ønske dacapo.
Filmavisen hadde på en utmerket måte illustrert hvordan historien om Hurtigruta «Bjørn Ronald» utviklet seg.

Jeg har enda flere nummer jeg kunne ha nevnt i dette referatet, så som: barnehagemedarbeideren som ble fisker, blodbank, kirkegårdsbesøk, singel, og Coop extra.

«Bot og Bedring», Turnrevyen 2019, var full av humør, pågangsmot og masse latter. Hva mere kan man ønske seg i romjula på Magerøya.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS