Finnmarking og stolt av det
Flyttebyråbil ved Vardø (Foto: Morten Boland Jørgensen).

Finnmarking og stolt av det

Slik lyder overskriften på kommuneforumet som arrangeres i Alta 27.-28. september. Komiker Trine Lise Olsen åpner forumet hvor bolyst, identitet og stedsutvikling er årets tema.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 24.09.2016 21:45

Kommuneforum 2016 har så langt 66 deltagere der 17 av kommunene i Finnmark er representert. Alle kommunalt ansatte innen kultur, idrett og folkehelse er invitert – i tillegg til en del regionale aktører.

Bredt spekter

Foredragsholderne er mange og innfallsvinklene ulike; Sørøyrocken, Perleporten Kulturhus, Finnmark Idrettskrets, Varanger Museum og Kulturdepartementet er noen av de rundt 20 aktørene som bidrar på årets kommuneforum.

Kommuneforum for kultur, idrett og folkehelse har vært arrangert i fem år og er en møtearena mellom kommunene og fylkeskommunen. Nytt i år er at kulturaktører i Finnmark som mottar faste driftstilskudd fra Finnmark fylkeskommune også er invitert. Slik håper fylkeskommunen å opprette en møteplass hvor aktører innen kultur, idrett og folkehelse kan utveksle erfaringer, utvikle samarbeidsprosjekter og knytte kontakter.

(ffk.no)






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS