Harstad vant i Hammerfest

--Et surt tap. Luften går ut av oss etter at Harstad tok ledelsen tidlig i 2. omgang. Vi spilte ikke godt etter pause, og Harstad kunne reise hjem med 3-0 seier, sier Hammerfest-spilleren Kim Sandberg.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.06.2006 19:26

Kim Sandberg var sur etter tapet mot Harstad, men gleder seg til torsdagens cupkamp mot TIL. (Foto: sjeik.no)

Kampfakta:
Hammerfest Fotballklubb – Harstad IL 0-3 (0-0)
0-1 49’ Glenn Jensen
0-2 79’ Are Brotkorb
0-3 90’ Jostein Kajander

2. omgang avgjør kampen
Det var jevnt i første omgang, uten at noen av lagene skapte store sjanser. Gjestenes store profil Runar Normann ble effektivt stoppet av Hammerfest-spillerne.

I 2. omgang spilte Hammerfest dårlig. Harstad tok ledelsen tidlig i omgangen på en avklaring som ble en gjennombruddspaning som hjemmelagets forsvar burde ha avklart. Etter målet fikk gjestene initiativet i kampen, og var gode på overganger. Hammerfest kunne ha kommet tilbake i kampen på stillingen 0-1, men fikk målet annullert på grunn av angrep på keeper.

Gjestene styrte spillet i store deler av omgangen, og kunne fortjent reise hjem med tre poeng i kofferten.

TIL neste
Hammerfest-laget kan få sin revansje allerede på torsdag. Da kommer TIL på besøk i cupen.

--Vi må legge dette tapet bak oss så fort som mulig. Vi ser frem til torsdagens cupkamp. Jeg tror vi kommer til å spille bedre, selv mot en bedre motstander, sier Sandberg som gleder seg til torsdagens kamp.