Ble godt mottatt

Per Christian Brunsvik (40) og Steinar Andreassen Jensen (17) bak kampanjen ”Rekruttering – Norge på langs”, ble godt mottatt da de ankom rådhusplassen onsdag ettermiddag.
Lokal
Christine Gamst Vitikka
Publisert : 30.06.2011 09:48

Tross overskyet vær og sterk vind var det en god gjeng som hadde møtt opp for å sykle nest siste etappe sammen med Per Christian Brunsvik og Steinar Andreassen Jensen til rådhusplassen.
Per Christian Brunsvik (40) og Steinar Andreassen Jensen (17) bak kampanjen ”Rekruttering – Norge på langs”, ble godt mottatt da de ankom rådhusplassen onsdag ettermiddag.

Ved Honningsvågtunnelen var det omtrent 15 syklister som stod og ventet da de kom ut fra tunnelen. De syklet sammen den nest siste etappen til rådhusplassen. Ved ankomst ble det holdt noen korte taler blant annet ved nestleder i Finnmark Idrettskrets, Ole Dyrstad, og ordføreren.

Brunsvik og Jensen er med i ”Rekruttering Norge på langs”, en kampanje gjennom Norges idrettsforbund som fyller 150 år i år.

--Idrettsforbundet ønsker å skape fokus og blest for idrett for funksjonshemmede. Vi som håndsykler Lindesnes Nordkapp er et verktøy i denne kampanjen, forteller Steinar Andreassen Jensen (17).

Begynn med fysisk aktivitet, er budskapet fra de to.

--Det er utrolig lett å bli komfortabel innomhus, med alt det passive det medfører og det er vi alle innimellom. Men som Steinar sier, det er kjempeviktig å ta et lite steg for å begynne med litt aktivitet. Omså en tur ut i nabolaget. Men oppsøk gjerne et idrettslag for da er det lettere å holde aktiviteten gående. Ikke start med noe komplisert for at det skal være lett å komme i gang, oppfordrer tidligere deltaker i NRK1s ”Ingen grenser”, Per Christian Brunsvik.
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS