Pressemelding

Informasjonskontoret for farge og interiør - 08.07.2022

Hyttesommer? Her er ti tips til lystfylte og lønnsomme ferieaktiviteter på hytta

Hyttesommer? Her er ti tips til lystfylte og lønnsomme ferieaktiviteter på hytta

8.7.2022 08:00:00 | Informasjonskontoret for farge og interiør

På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen eller å lene seg tilbake ved solveggen. Men for å kunne slappe av med god samvittighet, er det lurt å gjøre noen enkle vedlikeholdsgrep før det går for langt. Eller kanskje du planlegger hvilken din neste oppgradering av hytta kan være?

Det er herlig når vinduene på sommerhytta slås opp, og frisk luft igjen fyller rommene. Her er noen tips til fornyelse som løfter sommerfølelsen enda noen hakk. Foto: Nordsjö

– Kos deg med turer, sol og bad når det er blå himmel og varmt i luften. Andre dager kan du gjerne male, beise eller legge nytt gulv på hytta. Våre hytter og hus er tross alt noe av det mest kostbare vi har, og å stelle godt med hytte er smart forvaltning av egenkapital. Dessuten er det lystfylt! Du du ser raskt hvor fint det blir med noen enkle grep, sier Kristian Owren, administrerende direktør i IFI.

Her er ti tips til nyttige og lønnsomme aktiviteter på hytta!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Tekst og bilder er til fri bruk mot kreditering. Logg inn på ifi.no og last ned PDF og bilder i HR. https://www.ifi.no/logg-inn

9 tips til sommerhytta

Det er herlig når vinduene på sommerhytta slås opp, og frisk luft igjen fyller rommene. Her er noen tips til fornyelse som løfter sommerfølelsen enda noen hakk.

https://www.ifi.no/9-tips-til-sommerhytta

Fargen som gjør hytta lun og moderne

– Med denne fargen på veggen får du den lune og moderne stilen som er populær nå. Fargenyansen er like fin på veggen hjemme som på hytta og den er enkel å kombinere med ulike tekstiler og møbler, sier Kate Justin hos Osmo.

https://www.ifi.no/fargen-som-gjor-hytta-lun-og-moderne

Sjekk dette neste gang du er på hytta

Neste gang du er på hytta, gjør du lurt i å ta en liten inspeksjonsrunde rundt huset.

https://www.ifi.no/sjekk-dette-neste-gang-du-er-pa-hytta

Derfor bør du velge utetepper på terrassen

Med et uteteppe på terrassen får du en uteplass som er like hyggelig som stua inne. - Et uteteppe løfter uterommet til nye høyder, sier uteteppe-ekspert Roar Aune fra Musum Interiør.

https://www.ifi.no/derfor-bor-du-velge-utetepper-pa-terrassen

Det varme underlaget - gulv og tepper til hytten

Funksjonelt, varmt og lunt - tre viktige stikkord når det kommer til oppussing og innredning av hytten. Vi ønsker å skape et behagelig fristed fra den hektiske hverdag, der hvilepulsen kan tre frem.

https://www.ifi.no/det-varme-undelaget-gulv-og-tepper-til-hytten

Viktig å vite om parkett på hytta

Vil du ha parkett på hyttegulvet? Enten hytta ligger på fjellet eller ved sjøen, spiller lokalt klima en viktig rolle for hvordan parketten vil fungere.

https://www.ifi.no/viktig-a-vite-om-parkett-pa-hytta

Velg riktig gulv på hytta – på fjellet, i skogen ved sjøen

Enten hytta har vært i familien i generasjoner eller består av en moderne leilighet ved et høyfjellssenter, er det viktig å velge et gulv som både ser godt ut og tåler en utfordring. Velger du mellom klikkvinyl og laminat, finner du gulv for noen og enhver.

https://www.ifi.no/velg-riktig-gulv-pa-hytta-pa-fjellet-i-skogen-ved-sjoen

Komfort og beliggenhet viktig på hytta

Ola og Kari Nordmann vil ha komfort på hytta – boblebad, badstue og ildsted er viktig. Og når vi pusser opp bruker vi mer penger enn før på interiør og fargevalg, også på hytta.

https://www.ifi.no/komfort-og-beliggenhet-viktig-pa-hytta

Hvorfor gulner tre og kvister?

Kvister i både gammelt og nytt treverk må forsegles før overmaling, ellers vil gulbrune flekker misfarge overflaten. Også utenom kvistene vil stoffer i treverket kunne «blø» gjennom.

https://www.ifi.no/hvorfor-gulner-tre-og-kvister

Stell pent med peisen

På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. Men før fyringen settes i gang for fullt, er det noen ting du bør gjøre.

https://www.ifi.no/stell-pent-med-peisen

 

 

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS