Sier nei til innlandføring av olje på Veidnes
Fra venstre: Raymond Karlsen og Farid Shariati.

Sier nei til innlandføring av olje på Veidnes

Velgerne i Nordkapp skal kunne stemme på Miljøpartiet De Grønne ved kommunevalget 2019.
Valg 2019
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 11.02.2019 09:32
Sist oppdatert : 11.02.2019 09:36

Miljøpartiet De Grønne i Nordkapp sier klart og tydelig nei til oljeterminal på Veidnes. 

Lørdag var Farid Shariati, leder i Finnmark MDG og sentralstyremedlem, i Nordkapp. Han deltok på møtet som Nordkapp MDG arrangerte hos Sjøgata Pub. 

Raymond Karlsen, leder i Nordkapp MDG, tror miljøpartiet kommer til å stille liste ved kommunevalget. Miljøpartiet De Grønne i Nordkapp ble etablert i fjor. 

--Veldig mange er etter min mening opptatte av mer bærekraftige næringer som fiskeri, bærekraftig havbruk og mer naturlige næringer, sier Raymond Karlsen til Radio Nordkapp. 

Karlsen mener det er store muligheter for Nordkapp innenfor fiskeri, turisme og lokal kraftproduksjon. 

Farid Shariati mener man ikke går inn i Miljøpartiet De Grønne hvis målsettingen er å være populær. Han mener MDG-medlemmene ønsker å utvikle lokalsamfunnet både for i dag, morgendagen og for lang tid i fremtiden. 

Skiller seg ut 
Farid Shariati mener Miljøpartiet De Grønne skiller seg ut sammenlignet med de andre politiske partiene. Klima- og miljøpolitikken er mer radikal enn de andre partiene. Han mener også at Miljøpartiet De Grønne er et parti som ønsker å samarbeide med flest mulig om politikken. 

Finnmark MDG har en lang tradisjon og har stilt liste ved stortingsvalg siden 80-tallet, ifølge Shariati. Partiet er representert i en del av kommunestyrene i Finnmark, både i øst og vest. 

Partiets målsetting til fylkestingsvalget er å komme i posisjon der mer grønn politikk blir gjennomført. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS