Velgerne ønsket forandring
I forgrunnen Alf Normann Hansen, ordfører i Gamvik. Bak Jan Olsen, ordfører i Nordkapp, Begge fikk applaus fra årsmøtet i Troms og Finnmark SV.

Velgerne ønsket forandring

Ordførerne i Nordkapp og Gamvik mener mange velgere ville ha forandring.
Valg 2019
Raymond Elde
Publisert : 18.02.2020 09:31
Sist oppdatert : 18.02.2020 09:35

Ønsket om forandring er den største likheten mellom valgseieren til SV i Gamvik og Nordkapp hvor partiet fikk ordførerne etter det siste valget, mener ordførerne. 

--I dag er det fire måneder siden vi ble valgt til ordfører og vi begge er valgt for fire år. Den største likheten er at velgerne ønsket noe nytt, sier Jan Olsen (SV), ordfører i Nordkapp, til Radio Nordkapp. 

--Jeg håper vi nå kan få debatten tilbake til kommunestyret og ikke i lukkede rom. Det synes jeg vi merker allerede i Gamvik kommunestyre, sier Alf Normann Hansen (SV, ordfører i Gamvik. 

--En sak vi skal jobbe sammen om er å forbedre kommunikasjonene, ikke minst det å få vegene åpnet raskere etter uvær, sier Hansen. 

--Det at vegen er stengt så lenge til Havøysund, Magerøya og Nordkun er en svekkelse av beredskapen, ikke bare å Måsøy, Nordkapp, Lebesby og Gamvik, men for hele Finnmark, fordi man da må bruke ekstra beredskapsressurser på kysten. Det sier Jan Olsen, Nordkapp-ordføreren. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS