Går fra Venstre til Senterpartiet
Hugo Salamonsen skal representere Senterpartiet i fremtiden, ikke Venstre. (Arkivfoto)

Går fra Venstre til Senterpartiet

Nordkapp Venstre er historie.
Valg 2019
Raymond Elde
Publisert : 23.04.2018 11:00

Nordkapp Venstre-representantene melder overgang til Senterpartiet. Trygve Slagsvold Vedum, leder i Senterpartiet, og stortingsrepresentant Geir Iversen kommer til Honningsvåg 3. mai og stifter lokallaget. 

--Medlemmene i Nordkapp Venstre har over lenge tid vært misfornøyde med den politikken Venstre fører sentralt. Torsdag 19. april hadde Nordkapp Venstre det siste styremøtet. Der var det enighet om at alle som nå sitter i styret tar overgang til Senterpartiet, sier Hugo Salamonsen til Radio Nordkapp. 

Det betyr at frem til neste valg vil Tor Mikkola og Hugo Salamonsen representere Senterpartiet i kommunestyret, utvalg og vararepresentant i formannskapet. 

--Det har til tider vært vanskelig å være Venstre-politiker i Nordkapp på grunn av politikken partiet fører sentralt. Saker som er viktige for oss i Nordkapp som kystkommune og for distriktene når vi ikke fram med til sentrale politikere. Vi har stadig prøvd å møte og sende saker til dem, men har ikke nådd frem. Vi mener Venstre sentralt har blitt et rent by-parti, sier Salamonsen. 

--Vi vil starte et nytt lokallag av Senterpartiet igjen. Det blir stiftelsesmøte på Corner den 3. mai. Etter stiftelsesmøtet blir det åpent møte der stortingsrepresentantene Trygve Slagsvold Vedum og Geir Iversen kommer. Ett av temaene er fylkessammenslåingen, sier Salamonsen. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS