Tverrelvdalen slo Turn
bilde fra kampen Turn - Dalen 27. mai i år

Da Honningsvåg lå under 4-0 til pause mot Tverrelvdalen var det ingen i Finnmarkshallen som trodde på poeng til Turn. Men tre mål fra Turn i 2. omgang førte til ny spenning i kampen.
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 26.08.2017 15:50
Sist oppdatert : 26.08.2017 15:55

Allerede etter 8 minutter så tok vertskapet ledelsen og i løpet av de ni neste var det 3-0.
I slutten av første omgang spilte Honningsvåg seg til noen sjanser uten at det klarte å gjøre mål. Like før pause hadde Turn fortjent scoring.
4-0 målet var en tro kopi av Bendtners mål på Lerkendal i Europaligaen sist torsdag, nydelig mål og mange trodde kampen var avgjort.

2. omgang startet med at Honningsvåg var mere med og etter seks minutter satte Odd-Bjørnar Nilsen inn redusering. Nytt mål til etter 59. minutter, 4-2.
Altapostens kommentatorer under web-tv sendingen etterlyste insentivteten fra Tverrelvdalen i 2. omgang. Etter 65 minutter hadde Turn et skudd i stolpen.
Da Håkon Isaksen Grønlund reduserte til 4-3 så var det igjen spenning i kampen og mange fra Magerøya håpet på tidenes opphenting.
Men like før slutt satte Dalen inn 5-3 og i sluttminuttet scoret Turn selvmål, 6-3.

Tre målscorer til Dalen, Stein-Arne Mannsverk hadde 12 mål på 16 kamper før lørdagens kamp. Mannsverk satte straffe i mål på Honningsvåg stadion 27. mai i år. En kamp som endte 2-2. Bjørnevatn har toppscorer i avdelingen med Dan Randa 16 mål.

Kampfakta Tverrelvdalen – Turn (4-0) 6-3
08’ 1-0 Stein-Arne Mannsverk
11’ 2-0 Mannsverk
17’ 3-0 Jørgen Nord
42’ 4-0 Mannsverk
51' 4-1 Odd-Bjørnar Nilsen
59’ 4-2 Nilsen
67’ 4-3 Håkon Isaksen Grønlund
89’ 5-2 Thomas Kristensen
90' 6-3 Ole E Jensen (selvmål)