Jubileumsshow avsluttet med vielse

Jubileumsshow avsluttet med vielse

Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 18.09.2023 06:00
Sist oppdatert : 18.09.2023 08:42

Lørdag kveld ble jubileumsshowet, Nordkapp Filmfestival 20 år «Voi Voi» avsluttet med vielse. Bare noen få viste at ordføreren skulle vie Mona Haug og Knut Erik Jensen

Lørdag kveld var det et stort jubileumsshow hos Perleporten Kulturhus der man feiret at Nordkapp Filmfestival var 20 år. Filmskaper og publikum hadde ingen anelse om at dette skulle avsluttes med bryllup og bryllupsfest.

I all hemmelighet hadde Mona, Togo Haug Jensen, Elinor Haug Jensen, ordfører og noen i showgjenget planlagt overraskelsen. Det var en rørt Knut Erik Jensen som etter hvert skjønte hva han var med på da forloverne kom på scenen.

--Kjære Brudepar, kjære Knut Erik du har sans for alt som er crazy, uforutsigbar og surrealistisk. Du elske og overraske, men akkurat nå så tro jeg ho Mona tok pusten fra deg, sa seremonimester, ordfører i Nordkapp, Trudy Engen, i talen til brudeparet.

--Jeg vet at dere i lang tid har snakket om å gifte dere, men at dere ikke har funnet den rette anledningen. Nå er vi ganske sikker på at rette anledning er her og nå, i Honningsvåg, i nyrestaurert Perleporten kulturhus, på jubileumsshowet til filmfestivalen, ideen er genial. Dere har et inderlig ønske om å leve sammen i ekteskap, sa Engen.

Begge to svarte klart og tydelig ja og da brøt jubel og applaus ut lørdag kveld. Så var det klart for å bytte ringer, og ordføreren erklærte de for å være rette ektefolk.


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS