Gode bestillingstall for Havila Kystruten
Havila i Honningsvåg havn. (Arkivfoto)

Gode bestillingstall for Havila Kystruten

Havila får inn mange bookinger, og er fornøyd med tallene.
Havila
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 25.01.2023 16:00

Tross utfordringene Havila Kystruten har stått ovenfor, opplever Havila Kystruten at de nye skipene langs norskekysten blir tatt godt imot i markedet. For 2023 er mer enn 50 prosent av forventet kapasitet allerede booket inn, noe som er foran budsjettert for nåværende tidspunkt.

--Dette er veldig gode og positive tall for oss. Vi er glade for at det er mange der ute som er nysgjerrige på oss og som forstår at vi har stått i utfordringer som har vært utenfor vår kontroll. Opplevelsen vår er at mange ønsker å reise med helt nye og moderne skip som gir opplevelsen rundt den historiske kystruten en ny dimensjon. Vi tror en kombinasjon av store lugarer, høy grad av komfort og et unikt matkonsept treffer godt i markedet, sier administrerende direktør Bent Martini i pressemelding. 

--Nå blir det opp til oss å vise oss den tilliten verdig, og levere et fullverdig produkt langs norskekysten, i tråd med avtalen vi har med norske myndigheter. Det skal vi gjøre med de mest miljøvennlige og bærekraftige skipene som noen gang har betjent den historiske kystruten mellom Bergen og Kirkenes, sier Martini. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS