Ønsker fortsatt svømmehall
Fra venstre: Anita Elin Ingebrigtsen (SV), Heidi Holmgren (Sp) og Stine-Mari Strifeldt (Ap)

Ønsker fortsatt svømmehall

Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, behandlet svømmehallsaken i møtet onsdag formiddag.
Ny svømmehall i Nordkapp
Raymond Elde
Publisert : 21.09.2022 13:30
Sist oppdatert : 22.09.2022 12:30

Kommunedirektøren går inn for at Nordkapp kommune skal legge planene om ny svømmehall på is. Hovedutvalget håper politikere likevel står på for å få realisert svømmehall. 

-- Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur, lot kommunaldirektørens forslag gå igjennom uten endringer. Vi er alle klare på at vi fortsatt ønsker ny svømmehall, sier Heidi Holmgren (Sp), leder av hovedutvalget, til Radio Nordkapp. 

--Vi kan ikke fortsette å bygge ned velferdstilbud i lokalsamfunnet. Svømmehaller var noe våre foreldre og besteforeldre fikk bygd etter krigen langs hele kysten. Dagens svømmehall i Honningsvåg er for dårlig, og det vil sikkert koste mye å få den renovert. Det sier Anita Elin Ingebrigtsen (SV).

--Vi har mange investeringsprosjekt, i tillegg til ny svømmehall. Svømmehall er et tilbud som kan brukes av alle, så vi må jobbe videre med saken. Det sier Stine-Mari Strifeldt (Ap). 

I neste uke skal lokalpartiene behandle saken om ny svømmehall. Formannskapet og kommunestyret skal behandle svømmehallsaken i høst. 

--Vi går inn i en meget interessant tid der vi alle skal drøfte hvordan vi kan få realisert en ny svømmehall. Utredningene fra kommunedirektøren gir oss tall på hva det vil koste å bygge og drifte, sier Heidi Holmgren. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS