Guro Martinsen er invitert til prinsessens 18-årsfeiring
Guro Martinsen skal feire prinsesse Ingrid Alexandra. (Foto. Privat)

Guro Martinsen er invitert til prinsessens 18-årsfeiring

Nordkapp og Finnmark er representert når regjeringen skal feire prinsesse Ingrid Alexandra.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.06.2022 13:30

21. januar i år fylte prinsesse Ingrid Alexandra 18 år. En del av feiringen av dagen skjer torsdag 16. juni og Guro Martinsen fra Nordkapp er invitert til bursdagsfeiringen. 

Det er regjeringen som feirer prinsessen på torsdag. I den forbindelse er det invitert 25 unge mennesker fra hele landet, som er plukket ut statsforvalterne og fylkesordførerne. Martinsen som er medlem av ungdommens fylkesråd, er én av de inviterte gjestene. 

Guro Martinsen gleder seg kjempe mye. Hun ble overrasket og overveldet da hun fikk invitasjonen før påske. De inviterte skal mingle før de setter seg til bords. Det er planlagt at ungdommene skal møte prinsessen sammen med statsministeren når hun ankommer arrangementet. Martinsen vurderer å gi kirkevotten fra Nordkapp som gave til prinsesse Ingrid Alexandra. 

--Ho mor er veldig glad i de kongelige. Det kommer veldig naturlig at jeg synes dette er veldig stort og viktig. Ho mor var kjempestolt, sier Guro Martinsen til Radio Nordkapp. 

Guro Martinsen innrømmer at hun nå øver på å spise med kniv og gaffel, og hun skal ha bunad på seg under arrangementet. Avreise til Oslo på onsdag, men hun planlegger å være tilbake i Honningsvåg før HMF-konserten fredag 17. juni om kvelden. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS