Honningsvåg er viktig for Avinor
Fra venstre: Ole Jenssen overrakte avdelingsleder ved Nordkappmuseet Heidi Holmgren boka «Kulturminner for norske lufthavner».

Honningsvåg er viktig for Avinor

Mange godord til Ole Hartvik Jenssen fra nåværende Avinor-ansatte i Honningsvåg.
Flyplassen
Raymond Elde
Publisert : 16.09.2021 17:30

De som jobber ved Honningsvåg lufthavn i dag, fortalte under arrangementet hos Nordkappmuseet onsdag kveld at det er Ole Jenssen som har lært dem å være stolte av flyplassen og vist betydningen av å markedsføre Honningsvåg. 

Onsdag kveld var det et arrangement hos Nordkappmuseet der Ole Hartvik Jenssen fortalte om flyplassens historie i form av bilder, film og gode historier.

--Han Ole har lært opp nesten alle oss som jobber ved Honningsvåg lufthavn i dag. Det er hos han vi har hørt at vi må markedsføre arbeidsplassen og flyplassen på møter og kurs med andre i Avinor, eller i fagforeningen. Det sa Torgrim Helgesen i avslutningsreplikken på arrangementet hos Nordkappmuseet onsdag kveld. 

--Honningsvåg er en viktig lufthavn i Avinor. Vi har en unik kompetanse. Er det noe Avinor skal test ut, sender de det til Honningsvåg. Kan det brukes i Honningsvåg, kan det brukes i hele landet. Mange av de som jobber i Honningsvåg er med i nasjonale grupper innad i Avinor eller Norsk Tjenestemannslag, og det kan vi blant annet takke han Ole for. Det sa Torgrim Helgesen. 


Annonse:
https://www.facebook.com/nordkapplegesenter


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS