Tatt ut på skyggelandslaget i fotball
Spillere med tilhørighet i Honningsvåg med flagget på brystet under under Equinor Talentleir i Sarpsborg. (Illustrasjonsfoto)

Tatt ut på skyggelandslaget i fotball

Emil Sandberg fra Honningsvåg gjør de siste forberedelsene til talentleiren som starter på torsdag.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 30.01.2019 21:59

Gutter kjent fra fotballmiljøet i Honningsvåg Turn & Idrettsforening har blitt tatt ut på skyggelandslaget under Equinor Talentleir i Sarpsborg. 

Det er Emil Sandberg, Turn, og Isak Kjelsrud Vik, TIL, som er to av spillerne som har blitt tatt ut på skyggelandslaget, gutter 16. 

Samlingen pågår fra torsdag til søndag. 

Emil Sandberg er fast på A-laget til Turn i 4. divisjon og er sønn av Kim Sandberg som har spilt seniorfotball for Turn og Hammerfest. Isak Kjelsrud Vik er en av talentene til Tromsø Idrettslag og er sønn av Magnus Vik som spilte fotball for Honningsvåg Turn & Idrettsforening for et par tiår siden. 

Sandberg og Kjelsrud Vik kjenner hverandre fra før ettersom guttene spilte på lag for TIL i Danmark i 2017, en turnering der Emil Sandberg hospiterte i TIL. Isak Kjelsrud Vik trente også sammen med A-laget til Turn i fjor sommer under en ferie i Honningsvåg. 

--Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Totalt er 50 spillere i hvert alderskull tatt ut og det skal spillerne være stolte av. Det er cirka 1000 spillere per kull som vurderes som talenter og er inne på et eller annet nivå i Landslagsskolen, sier Håkon Grøttland, fagansvarlig for Landslagsskolen, ifølge Fotball.no


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS