Kirkenes-Honningsvåg 3-3
Foto fra kampen i Honningsvåg 3. juni i år der KIF vant 1-0, nr 20 Øyvind Tjelle Haga jubler etter å satt inn vinnermlet

Lørdag ettermiddag hadde Honningsvåg sin andre kamp i årets høstsesong i 4. divisjon Finnmarksserien. I andre omgang fikk først Turn rødt kort så senere KIF og dermed spilte begge med ti mann i en kamp hvor det ikke var mye stygt spill.
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 04.08.2018 14:05
Sist oppdatert : 05.08.2018 22:13

Turn fikk verst tenkelige start på kampen etter 39 sekunder ledet vertene 1-0.
Emil Sandberg spilte fra start for Honningsvåg etter at overgangen fra Idrefjord nå er godt i orden.

1. omgang
tter fem minutter hadde Turn-målvakt Einar Robertsen junior en glimrende redning.
Et kvarter spill får Honningsvåg en sjanse og Heine Kuraas Andersen setter ballen til høyre for målvakt ved stolperota 1-1.
Syten minutter dømmer Eirik Brenli straffe til KIF uten store Turn-protester og Jerijervi setter ballen mitt i mål, 2-1.
Tjuefem minutter var Turn igjennom KIF-forsvaret men målvakten var våken og hindre utligning.
Trettitre mintter Jørge Nilsen Jerijervi igjennom men satt ballen til venstre like utenfor stolperota.
Like før pause tråkler Emil Sandberg seg igjennom og lurer av tre KIF-forsvarer og setter ballen i mål.
Odd-Bjørnar Nilsen får seg en trøkk og blir liggende på egen banehalvdel, Erlend Johnsen kommer inn.

2. omgang
Syv minutter så får Bjarte Klæmo sitt andre gule kort etter å taklet Bjarte Eliasse og Turn må spille med ti man i store deler av andre omgang. Mathias Hansen overtar kapteinsbåndet. Heine Kuraas Andersen ble erstatet av Odd-Bjørnar Nilsen.
KIF-hjørnespark klarer ikke Turn-forsvaret å klarer skikkelig,  Jerijervi setter inn sitt andre mål for dagen.
Farlig Turn-sjanse halv-timen ut i omgangen der KIF-målvakt er på bærtur men Turn klarer ikke å sette ballen i mål.
Så får Asgeir Elaissen sitt andre gule kort og beg!fra kampen i Honningsvåg i juni 2018ge lag har 10 mann.
Turn får en fin kontring, Odd-Bjørnar Nilsen skyter fra venstre, målvakten gir retur og Haakon Isaksen Grønlund setter ballen kaldt og rolig til høyre i mål.
På overtid har KIF en stor sjanse etter at Robertsen gir retur.

Kampfakta
Kirkenes - Honningsvåg (2-2) 3-3

01' 1-0 Henrik Floer
15' 1-1 Heine Kuraas Andersen
18' 2-1 Jørgen Nilsen Jerijervi (straffe)
41' 2-2 Emil Sandberg
65' 3-2 Jerijervi
78' 3-3 Haakon Isaksen Grønlund

Gule kort: Asgeri Eliassen, KIF. Bjarte Klæmo, Turn.
Rødt Kort: Bjarte Klæmo, Turn.
Asgeir Eliassen, KIF

iFinnmark sender kampen direkte på nett for de som er pluss kunder.

Honningsvåg Turn og Idrettsforening: 1 Einar Jr Robertsen, 4 Bjarte Klemo KAP, 5 Deividas Masidunskas, 15 Hasanai Pradapsri, 22 Stig Magne Johansen Sivertsen, 2 Emil Sandberg, 6 Heine Kurås Andersen, 7 Mathias Hansen, 10 Luis Miguel Marmelo, 9 Haakon Isaksen Grønlund, 11 Odd-Bjørnar Nilsen. Innbyttere: 14 Børge Brattli, 16 Erlend Johnsen, 25 Sondre Paulsen.

Kirkenes Idretteforening: 1 Christian Ikedi Bye Osakwe, 5 Kenneth Antonsen, 14 Bjørn-Are Rosanoff Aronsen, 17 Jonas Mannsverk, 23 Allan Bagol Skårvik, 9 Jørgen Nilsen Jerijærvi, 11 Asgeir Eliassen, 13 Vegard Gamnes, 54 Brage Andreassen KAP, 98 Axel Hoel, 8 Henrik Floer. Innbyttere: 12 Erik Andreas Henriksen, 6 Kristian Brynestad, 7 Jørgen Alexandersen, 10 Gustav Henrik Sotkajærvi, 18 Morten Sannes, 21 Gaute Bekkeli Stiby, 27 Markus Henriksen.

Dommer: Erik Brenli (Tana Ballklubb). Ass.dommer 1: Darko Vucenovic (Polarstjernen, IL). Ass.dommer 2: Vegard Heggelund (Kurland)

Historie
Statstikken viser at KIF har et godt tak på Turn 4 seiere på de 5 siste kamper. 21 KIF-mål og 2 til Turn.
Før ettermiddagens kamp er Kirkenes nummer fem på tabellen  med 22 poeng, 11 kamper.
Honinngsvåg ligger tredje sist 10. plass med 7 poeng, 12 kamper.