Turn-laget i Norway Cup før første kamp mot Vestsiden-Askøy IL.

Det ble spennende i den første Turn-kampen i Norway Cup.
Norway Cup
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 29.07.2018 16:54
Sist oppdatert : 29.07.2018 16:56

Turn tapte den første gruppekampen i Norway Cup, kamp som ble spilt søndag ettermiddag.

Vestsiden-Askøy IL – Turn 3-1 (1-1)

Turn tok ledelsen etter cirka ti minutt med Stefan Vian. Ti minutt etterpå utlignet Vestsiden-Askøy IL og pauseresultatet var 1-1.

Fem minutt ut i andre omgang tok Vestsiden-Askøy IL ledelsen 2-1. Mot slutten av kampen presset Turn på for utligning, men like før slutt kontret Vestsiden-Askøy IL inn 3-1 som også ble sluttresultatet.

Turn-trener Stig Erling Kristiansen er ikke misfornøyd, selv om det ble tap. Han mener guttene spilte en god kamp mot et godt lag. Resultatene kunne blitt annerledes. På 1-0 hadde Turn et stolpeskudd, og på 1-1 et skudd i nettveggen alene med Vestsiden-Askøy IL-keeperen.

--Vi blir preget av underlaget og var litt usikker med ball, men det var en god og spennende kamp, sier Stig Erling Kristiansen på telefon fra Oslo.

Mandag ettermiddag skal Turn møte Skeid, et lag som slo Figgjo IL 7-0 i åpningskampen.

--Vi gleder oss til Skeid-kampen. Vi skal spille på kunstgress, litt mer vante forhold for oss, sier Stig Erling Kristiansen.