Honningsvågingen Emil Sandberg er landslagsspiller
Emil Sandberg fra Honningsvåg skal spille med flagget på brystet. (Illustrasjonsfoto)

Honningsvågingen Emil Sandberg er landslagsspiller

Emil Sandberg spilte på aldersbestemte lag i Turn før karrieren fortsatte i Hammerfest.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 25.06.2018 13:22

Emil Sandberg har blitt flyttet fra skyggelandslaget til landslagstroppen for Norges gutter 15 på samlingen i Porsgrunn som startet mandag formiddag. 

--Det er stort for oss og for Finnmark-fotballen. Emil og andre spillere fra Finnmark som blir lagt merke til nasjonalt, er bevis for at hardt arbeid gir resultat. Det sier Vidar Johnsen, spillerutviklinger i Finnmark Fotballkrets, til Radio Nordkapp. 

De fremste fotballtalentene i Norge er denne uken samlet i Porsgrunn. I fem dager blir blant annet treninger og kamper for dem som har blitt plukket ut til samlingen. 

--Finnmark Fotballkrets skal til Porsgrunn og skal blant annet følge Emil på samlingen på onsdag og torsdag. Jeg gleder meg, sier Johnsen. 

Johnsen benytter anledningen til å gratulere Sandberg, klubbene og Finnmark-fotballen. Han legger ikke skjul på at han synes det er stort hver gang en finnmarking kommer inn i en landslagstropp. 

Emil Sandberg er sønnen til tidligere Turn-spiller Kim Sandberg. Emil spiller for Indrefjord i 4. divisjon, samme avdeling som Turn. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS