Det ble spennende de siste minuttene, men Ole Dyrstad mener seier er fortjent.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.05.2018 19:20
Sist oppdatert : 10.05.2018 19:24

Det ble seier og tre poeng til Turn i kampen mot Indrefjord på Breidablikk stadion torsdag ettermiddag.

Pauseresultatet var 0-0. Midtveis i 2. omgang fikk Turn straffespark, et straffespark Bjarte Klemo satte i mål.

Turn-trener Ole Dyrstad er fornøyd med tre poeng mot en motstander som trolig kjemper i bunnstriden i 4. divisjon denne sesongen.

--Vi hadde god kontroll på kampen, men burde skåret flere mål. Det ble spennende de siste minuttene ettersom Indrefjord fikk flere dødballer. Heldigvis holdt vi buret rent, sier Ole Dyrstad til Radio Nordkapp.

Dyrstad ser fremgang for laget i hver eneste kamp og gleder seg til neste kamp.