Underskrev intensjonsavtale
Fra venstre: Roy Tore Richardsen, regiondirektør Grieg Seafood Finnmark, og fylkesrådmann Øystein Ruud underskrev mandag formiddag avtalen under en seremoni ved Nordkapp videregående skole.

Underskrev intensjonsavtale

Nordkapp videregående skole mener en undervisningsavtale vil bety mye for skolen.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 29.01.2018 17:22

Finnmark fylkeskommune og Grieg Seafood Finnmark signerte en intensjonsavtale for drift av undervisningsavtale for akvakultur. Avtalen ble signert i Honningsvåg mandag formiddag. 

Intensjonsavtalen utgjør en vesentlig del av søknaden om undervisningstillatelsen tilknyttet Nordkapp videregående skole, en søknad som blir sendt Fiskeridirektoratet for endelig avgjørelse. Formålet med undervisningsavtalen er at den skal styrke opplæringstilbudet og rekrutteringen til Vg2 akvakultur spesielt og sjømatnæringen generelt. 

Finnmark fylkeskommune er optimistisk med tanke på Fiskeridirektoratets behandling og håper undervisningstillatelsen kan bli iverksatt innen skolestart høsten 2018. 

--Det betyr enormt for skolen at vi får egen undervisningstillatelse for oppdrett. Det har vi savnet i mange år, sier Johnny Andreassen, faglærer for akvakultur, til Radio Nordkapp. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS