Styret i supporterklubben har trukket seg fra vervene
Alexander Eliassen har gitt seg som leder i Nordkapp Premier League Supporter´s.

Styret i supporterklubben har trukket seg fra vervene

Det avgåtte styret mener nye personer får tid nok til å planlegge aktivitetene for kommende sesong, en sesong som starter i august.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 19.07.2017 01:30

Alle styremedlemmene i Nordkapp Premier League Supporter´s har trukket seg fra vervene i styret. 

Det var mandag leder Alexander Eliassen, nestleder Kurt Ulriksen, og styremedlemmene Jul Henriksen og Trine Wagelid trakk seg fra styret i supporterklubben for engelsk fotball i Nordkapp. 

Alexander Eliassen sier til Radio Nordkapp, at det ligger ingen dramatikk i dette. Det har nå blitt gjort på plass til et nytt styre og nye planer i god tid før Premier League-sesongen 2017/2018 starter. 

Uteliv i Nordkapp har sagt seg villig til å drifte den vanlige aktiviteten til et nytt styre er på plass, men Eliassen håper medlemmene samler seg og velger nytt styre i supporterklubben. 

Nordkapp Premier League Supporter´s er en sosial sammenkomst blant fotballsupportere i Nordkapp. Gjennom 25 år har klubben bidratt til at supportere for ulike klubber i England har sett fotball sammen. Den viktigste aktiviteten til supporterklubben er tippekonkurransen der deltakere tipper sluttresultat i utvalgte kamper i løpet av sesongen. 

Nordkapp Premier League Supporter´s har en medlemsmasse på omtrent 200 personer. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS