Det blir festivaltelt i Honningsvåg
Festivalteltet i Honningsvåg sentrum i 2018.

Det blir festivaltelt i Honningsvåg

Virksomhetslederen for kultur i Nordkapp, tror årets nordkappfestival blir veldig bra.
Nordkappfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 03.05.2024 17:30

Det blir festivaltelt i Honningsvåg under Nordkappfestivalen. Teltet skal skape økt aktivitet samtidig som lag og foreninger kan tjene penger. 

For å styrke oppslutningen om Nordkappmarsjen, kommer årets festival til å bli åpnet fredag 14. juni. 

Andreas Børvik, virksomhetsleder for kultur i Nordkapp kommune, håper det endelige festivalprogrammet blir publisert i slutten av måneden. I neste uke blir det åpnet for å sende inn arrangement til programmet. 

Fredag formiddag offentliggjorde Honningsvåg Turn & Idrettsforening og Nordkapp kommune at Violet Road skal ha konsert på Turn, fredag 21. juni. Kulturprisen og Ungdommens kulturstipend blir delt ut på konserten som Honningsvåg Musikkforening og Honningsvåg Blandakor samarbeider om. 

Børvik håper mange benytter muligheten til å nominere kandidater. Han trekker spesielt frem Ungdommens kulturstipend i denne sammenhengen. Fristen for å nominere kandidater er førstkommende søndag. 

Nordkappfestivalen blir arrangert i perioden 15. til 23. juni, selv om festivalen åpner 14. juni. Det er Nordkapp kommune som koordinerer festivalen, men arrangementene er i stor grad i regi av næringsliv, lag og foreninger. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS