Turn ble slått av ut Norway Cup, og litt krise for Porsanger som har hjemreise før fredagens finale
Hele Turn-troppen før avreise fra Honningsvåg for ei knapp uke siden.

Turn ble slått av ut Norway Cup, og litt krise for Porsanger som har hjemreise før fredagens finale

Turn-troppen kan nå kose seg i Oslo, mens Porsanger prøver å legge opp reiseruten slik at laget får spille B-finale.
Norway Cup
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.08.2023 16:14
Sist oppdatert : 03.08.2023 16:17

Torsdag ettermiddag spilte Turns gutter, 7er, semifinale i B-sluttspillet i Norway Cup mot Elnesvågen og Omegn IL. Det ble Turn-tap. 

Elnesvågen og Omegn IL vant 3-1. 

--Vi lå under 2-0 etter tre minutter, og vi hentet aldri inn den elendige starten. Det sier Stig Erling Kristiansen fra Honningsvåg Turn & Idrettsforening til Radio Nordkapp. 

7er-laget var laget fra Honningsvåg som kom lengst i turneringa. Alle de tre lagene til Turn spilte B-sluttspill. 

Honningsvåg Turn & Idrettsforening har deltatt med 37 spillere, fire trenere og fem reiseledere. Stig Erling Kristiansen ramser opp mange med tilhørighet til Nordkapp som har hilst på troppen under oppholdet i Oslo. 

Selv om det er slutt på turneringa for Turn, skal spillerne og lederne kose seg noen dager i hovedstaden. Retur hjem til Honningsvåg er søndag 6. august. 

Litt krise for Porsange
Porsanger Idrettslag deltar med ett syverlag, et lag som har kvalifisert seg til B-finale etter at Lesja ble slått 5-3 i semifinalen torsdag ettermiddag. 

Kjell Magne Rasmussen holder nå på å samle reiselederne. Porsanger har nemlig hjemreise fredag morgen, før B-finalen blir spilt. Rasmussen sjekker nå alternativ reiserute, og muligheter for ei kronerulling slik at laget får spille finalen før hjemreisen til Lakselv. 

--Vi kommer til å legge ut informasjon på Facebook, på oppslagstavla for Porsanger, sier Kjell Magne Rasmussen til Radio Nordkapp. 

Rasmussen håper det ordner seg med omlegging av reiseruten, og eventuelt innsamling av penger slik at spillerne får delta i finalen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS