Syversens tid i Nordkapp nærmer seg slutten
Ulf Syversen har sin siste arbeidsdag i Nordkapp på fredag.

Syversens tid i Nordkapp nærmer seg slutten

Radio Nordkapp har møtt mannen som har vært helse- og sosialsjef, rådmann, regiondirektør i Kystverket, ordfører, seniorrådgiver i Kystverket, stabssjef og rådgiver i Nordkapp kommune.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 24.02.2021 17:33

Fredag har spesialrådgiver Ulf Syversen den siste arbeidsdagen i Nordkapp kommune. I løpet av året kommer han til å flytte og forlater dermed lokalsamfunnet han har bodd i siden 1992. 

Syversen har hatt en rekke stillinger og verv i kommunen og staten. Han har vært helse- og sosialsjef, rådmann, regiondirektør i Kystverket, ordfører, seniorrådgiver i Kystverket, stabssjef og rådgiver i Nordkapp kommune. 

--Det er vanskelig å peke på det definitive høydepunktet, men det har vært en fantastisk fin og interessant reise med veldig bra folk hele perioden. Det sier Ulf Syversen til Radio Nordkapp. 

Syversen innrømmer at han skulle tatt seg mer fritid og slappet av mellom slagene i toppjobbene han har hatt i lokalsamfunnet. Han er likevel stolt over at han har fått vært med på reisen i kommunen i hele perioden fra 1992, og han mener det har skjedd mye bra i Nordkapp på alle disse årene. 

Ulf Syversen leter etter et sted å bo i sør og eiendomsmeglere sender jevnlig tilbud på leiligheter. Selv om han flytter fra Nordkapp vil han holde kontakten med lokalsamfunnet og alle venner han har i Nordkapp. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS