Har ikke avlyst Altaturneringen
Noen av Turn-spillerne under Altaturneringen 2019. (Foto: Turns fotballgruppe)

Har ikke avlyst Altaturneringen

Fotballspillere får en merkelig fotballsesong, uansett om det blir kamper eller ikke.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.04.2020 11:00
Sist oppdatert : 27.04.2020 11:11

Alta IF har ikke avlyst Altaturneringen 2020. 

I helgen ble det klart at alle arrangement med over 500 deltakere er forbudt til 1. september, men Alta IF har ikke avlyst Altaturneringen 2020. 

Aleksander Johansen, kampoppsettansvarlig for Altaturneringen, sier til Radio Nordkapp at de ser på muligheter for å arrangere turneringen senere enn de vanlige datoene i august, men idrettslaget har ikke tatt en avgjørelse. 

Stig Erling Kristiansen, leder i Turns fotballgruppe, håper Alta IF får til å arrangere en turnering, gjerne nedskalert turnering, i løpet av høsten. Kristiansen tror Altaturneringen høsten 2020 ville blitt en fin avslutning på en merkelig fotballsesong i Finnmark. 

Norway Cup 
På grunn av forbudet med arrangement med over 500 deltakere, ble Norway Cup avlyst i helgen. 

Turn hadde meldt på to jenter 15-lag og ett gutter 15-lag til turneringen som etter planen skulle vært arrangert i perioden 26. juli til 1. august i Oslo. 

--Vi tar avlysningen til etterretning. I løpet av høsten vil vi ta en avgjørelse om vi skal delta på Norway Cup eller en annen stor turnering neste år, sier Stig Erling Kristiansen, leder i Turns fotballgruppe. 

Fotballgruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening har en målsetting om at alle medlemmene skal avslutte i aldersbestemt avdeling med å delta på en større fotballturnering. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS