Nordvågrevyen: Nye Høyder

Nordvågrevyen: Nye Høyder

Om kvelden 4. juledag 2019 inviterte Nordvågen Brass til revyen som de hadde kalt «Nye Høyder».
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 31.12.2019 11:30
Sist oppdatert : 31.12.2019 12:48

Det hele startet med en fengende åpningslåt. Konferansierene som en rekke år har bundet sammen revyen i Nordvågen var på scenen også i år. De kunne fortelle at det hadde skjedd så mye i år at det kunne fylle tre revyer.

Ottars Playground fikk vi besøke og her fikk vi vite at ungene gleder seg til den nye lekeplassen på skolen er klar til 3 millioner kroner.

Ungdommen preget også Nordvågreveyen 2019. De hadde formanede ord til oss voksne om å oppføre oss. Ikke minst etter alt det som har skjedd i sosiale medier det siste året.
Bilvraker Tommy hadde fått seg eget nummer på revyen, for ordensskyld – han spilte ikke seg selv.

Har du fyr fikk en ny betydning i Nordvågen lørdag kveld. Det var også kostelig når aktørene slengte ut det ene feile ordtaket etter det andre i «Bitch on the beach». «Her tråkka dem i grøten».
FeFo på melodien «Den jævla naboen» trenger vel ingen forklaring.

Den kommunale oppfølgingen av parkeringen har satt sine spor også i Nordvågen. Verden mest kjente Kjøllefjording i Nordkapp hadde fått seg egen vise.
Nå er det ikke så stort å fylle 18 år som i gamle dager har jeg også skjønt etter besøket ved Nordvågen Samfunnshus 28. desember.

«Himmelsk laps» her fikk vi møte kjente artister på den musikalske stjernehimmelen. «Hygge og deleforbudet» er opphevet, hvert fall i himmelen om ikke annet.
Spøkelse som var mørkeredd og hadde lakenskrekk var også med.

Mot slutten hadde Nordvågen Brass funnet plass til ei vise som fikk oss til å tenke på den grusomme tragedien som fant sted i Nord-Troms og Finnmark for 75 år siden – Brenninga.

Nok en gang koset jeg meg på Nordvågrevyen og «Nye Høyder».

Kjøreplan og aktører (pdf)​






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS