Tullerusk
Foto: FilmImpro

Tullerusk

Lørdag kveld var det visning av filmen Tullerusk som en del av Nordkapp barne- og ungdomsfilmfestival, BUFF.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 26.09.2019 05:36

!(fv) Vegard Jensen intervjuer skuespiller Tarjei Anthonsen før filmvisningen i HonningsvågBli med tilbake til midten av totusentallet hvor vi møter avisbudet Kurt. Han fersker dama si, Gry, mens hun har seg med en tungkriminell gigolo ved navn Bobby. Gry overbeviser Kurt om at han så syner og at han er blitt så tullerusk at han må gå til psykolog.
Når det viser seg at Bobby også er dealeren til den narkomane psykologen, så skjønner alle godt at det ikke er rart at Kurt ender dagen med pistol i munn - klar for å ta sitt eget liv.

Tullerusk er en Nordnorsk, absurd komedie laget på dugnad av foreningen FilmImpro. Honningsvågingen Tarjei Anthonsen er en av skuespillerne i Filmen.

Fakta: Tullerusk

Aldersgrense 15 år
Lengde: 1t 28 min
Skuespillere: Mats Lasse Jangås, Daniel Iversen, Nanna Berntsen, Arne Skog, Christian Rene Wold, Tarjei Antonsen, Pernille Gjernes Bilde Forteller: Finn-Arve Sørbøe
Regi: Håvard Walseth & Espen Olaisen
Sjanger:  Komedie
 

Tullerusk er som filmtittelen sier helt tullerusk. Vi som kjenner han Tarjei fra scenen i Honningsvåg vet hvor tullete han er, men her er resten av gjengen i filmen enda værre.

Her er det blod, humor og en helt syk historie. Det at filmen hadde 15 års aldersgrense skjønner jeg ingen ting av, dagens 15 åringer har sett ting som er mye verre enn det her.

Filmen er så spesiell at jeg flere ganger vurderte å forlate salen. Samtidig så flirte jeg så mange ganger at jeg ble værende i de 90 minuttene «Tullerusk» varte.

Ønsker jeg noen oppfølger? NEI!


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS