Nordkapp SP størst i nord
Hugo Salamonsen er klar for det grønne skifte. (Foto Senterpartiet)

Nordkapp SP størst i nord

Nordkapp Senterparti har blitt det største lokallaget i Finnmark og Troms målt i medlemsmasse.
Valg 2019
Raymond Elde
Publisert : 23.08.2019 21:25

På ni måneder ble Nordkapp Senterparti det største lokallaget i Finnmark. På under 15 måneder har Nordkapp Senterparti blitt det største lokallaget i Troms og Finnmark. 

--Det har vært en utrolig reise. Det er klart man bygget selvtillit med en slik utrolig vekst. Nå venter tidenes mest spennende valg i Nordkapp. Det er full gass mot det grønne skiftet, sier Hugo Salamonsen, leder i Nordkapp Senterparti, til Radio Nordkapp. 

--Det merkes veldig godt at vi er i innspurten til valget. Aldri før har jeg opplevd slik politisk engasjement i Nordkapp. Den politiske debatten koker til tider, og folk er generelt veldig opptatt av det som skjer i Nordkapp-samfunnet. Dette smitter selvsagt over på oss politikere, selv om ikke all politisk debatt er like fruktbar og saklig. Nordkapp Senterparti opplever også stor interesse på sosiale medier og våre hjemmesider. Det er viktig å bli god på, og benytte seg av dagens teknologi for å kunne nå frem til velgerne og medlemmene med informasjon. Det sier Hugo Salamonsen, leder i Nordkapp Senterparti. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS