Scandic-møtet, et AP-stunt?
Tor Mikkola, ordførerkandidat for Nordkapp Senterparti.

Scandic-møtet, et AP-stunt?

Tor Mikkola har skrevet leserinnlegg om dialogmøtet.
Valg 2019
Raymond Elde
Publisert : 19.08.2019 09:54
Sist oppdatert : 19.08.2019 09:57

Senterpartiet ser på Rica/Scandic-møte som et stunt fra Arbeiderpartiet. 

--Hans Paul Hansen har rettet kritikk mot Nordkapp Senterparti og SV i et innlegg på Facebook. Denne fikk mye oppmerksomhet og skapte et veldig dårlig debattklima.  Det er merkelig at Scandic ønsker å angripe oss på Facebook, i stedet for å ta kontakt for å undersøke hvorfor vi ikke ønsker å møte, har Tor Mikkola, Nordkapp Senterpartis ordførerkandidat, skrevet i et leserinnlegg publisert i Radio Nordkapps portal

--Det er ikke kommet noen formell invitasjon til Nordkapp Senterparti via kommunestyret. Det er heller ikke kommet en formell invitasjon til Nordkapp Senterpartis lokallag. Rica/Scandic har selv plukket ut noen av kandidatene som står på forskjellige lister til valget, og sendt de en enkel chatmelding. Altså en personlig invitasjon, har Mikkola skrevet. 

--Måten Rica/Scandic nå prøver å drive valgkamp på er vanskelig å forstå, spesielt på grunn av Hans Pauls sterke bindinger opp mot AP. Scandics direktør i Nordkapp, Hans Paul Hansen, er en aktiv AP-medlem og mange oppfatter han som en AP-politiker, har Mikkola skrevet. 

--Vi har ikke sagt eller skrevet at vi boikotter møtet, men vi har sagt at vi ikke ønsker å møte på dette møtet. Vi har fått god informasjon om hva de ønsker, under arbeidet med områdereguleringen, ifølge Tor Mikkola. 

Scandic og Rica Eiendom har invitert utvalgte politikere og næringsaktører til dialogmøte på mandag. Planer for Nordkapp-fondet, Nordkapp-platået og hotellene i Honningsvåg blir presentert på møtet. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS