Lunga synes det var artig med debatt i Honningsvåg
Trond Ivar Lunga ledet debatten iFinnmark arrangerte i Honningsvåg.

Lunga synes det var artig med debatt i Honningsvåg

Debattlederen kårer ingen vinner av debatten i Honningsvåg.
Valg 2019
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 15.08.2019 09:34
Sist oppdatert : 15.08.2019 09:37

Debattleder Trond Ivar Lunga synes det var artig med politisk debatt i Honningsvåg, en debatt med 150 tilhørere i kinosalen. 

Debattlederen kårer ingen vinner av debatten, men synes deltakerne klarte seg godt. I panelet satt Jan Olsen, ordførerkandidat for SV. Kari Lene Olsen, ordførerkandidat for Arbeiderpartiet. Heinrich Vetter, 3. kandidat for Miljøpartiet De Grønne. Heidi Holmgren, 2. kandidat for Senterpartiet. Lars-Helge Jensen, ordførerkandidat for Høyre.

Debattene i de forskjellige kommunene er ulike. Det er mange tema som skiller kommunene i Finnmark. Mye av debatten i Honningsvåg dreide seg om Nordkapp, men det ble også plass til skolen i Gjesvær og økonomien i Nordkapp menighet. 

Trond Ivar Lunga synes temperaturen under debatten i Honningsvåg var den beste så langt på turneen. Høy temperatur kommer av uenigheter, spesielt i Nordkapp-saken. 

iFinnmark skal i løpet av valgkampen gjennomføre 18 debatter i fylket og alle kommunene får besøk. Debatten i Honningsvåg var den sjuende i debattserien til Finnmark Dagblad og Finnmarken. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS