Politikere og næringsaktører får de første skissene for Nordkapp-platået og Scandic-hotellene i Honningsvåg
Hans Paul Hansen, direktør for Scandic på Magerøya, er en av dem som møter Nordkapp-politikere til dialog. (Arkivfoto)

Politikere og næringsaktører får de første skissene for Nordkapp-platået og Scandic-hotellene i Honningsvåg

Scandic og Rica Eiendom ønsker dialog med politikere og næringsliv om et nytt Nordkapp-fondet, Nordkapp-platået og hotellene Scandic driver i Honningsvåg.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.08.2019 13:17

Hans Paul Hansen, direktør for Scandic på Magerøya, røper ikke planene Rica Eiendom og Scandic har for Nordkapp-platået, og hotellene i Honningsvåg. Skissene blir presentert på et dialogmøte førstkommende mandag. 

Scandic og Rica Eiendom har invitert politikere fra alle de politiske partiene i Nordkapp, pluss næringslivsaktører til dialogmøte på mandag. På møtet blir det lansert tanker om Nordkapp-fondet, utviklingen av Nordkapp-platået og hotellene Scandic driver i Honningsvåg. Alle deltakerne på møtet skal få svar på spørsmålene de stiller til representanter fra Rica Eiendom og Scandic. 

På møtet vil det være representanter fra Arbeiderpartiet, SV, Høyre, Senterpartiet og Miljøpartiet De Grønne. Politikerne får møte Svein Arild Steen-Mevold, Knut Sigurd Pettersen, Hans Paul Hansen, Kristin Rivelsrud Juul Møller, Jan Erik Rivelsrud og Ole Jakob Wold fra henholdsvis Rica Eiendom og Scandic. 

Hans Paul Hansen sier til Radio Nordkapp, at Nordkapp kommune har mye mer kontroll over Nordkapp-platået etter vedtaket om områdeplanen i kommunestyret den 20. juni. Han mener det er naturlig at Rica Eiendom og Scandic presenterer tanker og planer for politikerne, og får dialog om det som skal skje på platået. 

--Vi ønsker en så uformell tone som overhode mulig. Dette skal være et dialogmøte, ikke valgkampmøte. Kommunen sitter i førersetet. Vi kan ha så mange planer og tanker som vi vil, men det er kommunen som bestemmer. Alt er søknadspliktig og det er opp til dem hvordan det skal bli på Nordkapp, sier Hans Paul Hansen. 

Hemmelig? 
På møtet på mandag er det kun inviterte personer fra politikk og næringsliv som får delta. Det betyr at døren blir stengt for mediene. 

Hans Paul Hansen forteller at det blir arrangert frokostmøte for mediene på tirsdag, et møte med stort sett samme presentasjon som på mandagens dialogmøte.  Hansen mener politikere har en tendens til å snakke på en annen måte når pressen er tilstede. For å få et dialogmøte ønsker Rica Eiendom og Scandic at politikere skal slippe unna mikrofoner og kameralinser. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS