Kunnskap om kreative næringer
Fra venstre: Tore Fosse, Sigrid Ina Simonsen, Birgit L Johansen og Geir Ove Bakken. Arbeiderparti-politikerne fikk omvisning ved Perleporten Kulturhus torsdag ettermiddag.

Kunnskap om kreative næringer

Fylkespolitikere fra Arbeiderpartiet besøkte Nordkapp og Porsanger på torsdag.
Valg 2019
Raymond Elde
Publisert : 10.08.2019 09:45

Fylkesråd for kultur og næring i Troms, hadde en fantastisk dag i Nordkapp på torsdag. 

Det var Nordkapp Arbeiderparti som hadde laget programmet til Sigrid Ina Simonsen (Ap), fylkesråden for kultur og næring i Troms, og Geir Ove Bakken (Ap), hovedutvalgsleder i Finnmark. Det var ATV-safari før selskapet Destinasjon 71° Nord presenterte bedriften og framtidsplanene. Etterpå fortalte Tore Fosse og Birgit L Johansen om Perleporten Kulturhus. 

I Porsanger startet dagen i Indre Billefjord sammen med krabbefisker Stig Werner Einvik og ordfører Aina Borch (Ap). 

--Det har vært en fantastisk dag i Honningsvåg. Jeg har møtt så mange flotte og entusiastiske mennesker som fortalte om alt de jobber med. Det er viktig at fylkespolitikere får vite hvilke utfordringer næringslivet har og hva de forventer av det offentlige, sier Sigrid Ina Simonsen til Radio Nordkapp.

--Utfordringen for dem som driver innenfor kreative næringer, er at de enten havner i kultursektoren eller i næringssektoren. Vi som jobber med dette må få mer kunnskap om kreative næringer og skjønne at dette er et eget segment innenfor næringsutvikling, sier Simonsen. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS