Veldig fornøyd med tirsdagsrennet

Tove Gabrielsen, leder i Nordvågen Idrettslag, er veldig fornøyd med sesongåpningen for tirsdagsrennene.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 27.01.2016 13:33

Sofie Samuelsen var én av de mange deltakerne i barneskirennet. (Foto: Mie Brynjulfsen)
Tove Gabrielsen, leder i Nordvågen Idrettslag, er veldig fornøyd med sesongåpningen for tirsdagsrennene.

Det var 50 deltakere på barneskirennet, og åtte gikk på tid. Dessverre var det ingen deltakere i bedriftsklassen, selv om ett lag var påmeldt. Det var heller ingen deltakere i trimklassen.

--Utrolig flott oppmøte av barn og foreldre. Vi er gledelig overrasket, sier Tove Gabrielsen.

Nordvågen Idrettslag synes det er bra at både barn og foreldre ble i området etter at rennet var over. Unger brukte ake-utstyret og foreldre satt i kafeen. Dermed ble det en sosial dag i Nordvågen for unge og voksne.

Det var ruskevær på Magerøya tirsdag kveld, men Nordvågen-botn er skånet for sørlig vær. Så forholdene var gode på anlegget.

Bedriftsklassen
Nordvågen Idrettslag håper antall deltakere tar seg opp i bedriftsklassen. Det blir nytt forsøk i denne klassen kommende tirsdag.

--Dette er et lavterskel tilbud, et tilbud vi ønsker befolkningen skal bruke fordi det er artig og sosialt, sier Gabrielsen.

Nordvågen Idrettslag ønsker påmeldinger til tremannslag. Etappene blir delt inn slik at alle skal kunne delta. Det blir premiering etter siste renn til det laget med best tid. Det vil også bli trukket ut en vinner blant alle lagene som deltar. Ingen deltok på tirsdag, men idrettslaget gir ikke opp og forsøker på nytt med en artig stafett kommende tirsdag.
 

 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS