Tapte den første kampen

Guttelaget til Honningsvåg tapte den første kampen i Norway Cup. I løpet av det første kvarteret scoret Fron 1 tre ganger.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.07.2014 12:19

Kamp mellom Fron 1 og Honningsvåg i Norway Cup søndag formiddag. Laget fra Magerøya tapte kampen 3-0. (Foto: Børge Brattli)

--Samme spiller, høyre flanke, løp igjennom vårt forsvar tre ganger og scoret tre mål i løpet av femten minutt. Da vi justerte ble det en jevn kamp. Vi burde hatt et par mål, men også Fron 1 kunne hatt flere mål, sier trener for Honningsvåg, Ole Dyrstad.

Selv om det ble tap er Honningsvåg-troppen ved godt mot.

Kampen ble spilt søndag formiddag. I Norway Cup er det i denne klassen omganger på 25 minutt, pluss fem minutt pause.

Honningsvåg skal møte Furuset mandag formiddag.