Alta slo Skeid 2-0

--Vi vinner fortjent, og spilte godt spesielt i 2. omgang, sier assistenttrener Jon Harjo etter at Skeid ble sendt hjem fra Alta med tap.

Jevnt før pause
Det var jevnt i første omgang. Ingen av lagene klarte å tilrive seg et spillermessig overtak.

--Vi slet før pause. Spesielt hadde vi problem i det bakre ledd med litt slurv. Midtbanen kom heller ikke godt nok etter, og dermed vant vi for få andreballer, sier Harjo.

Alta avgjør
I 2. omgang var Alta klart best. Etter at Martin Norbye sørget for 1-0 ledelse ble Skeid veldig offensive, Det kunne ha gitt hjemmelaget en større seier. I de siste minuttene fikk Alta flere gode muligheter på overganger, men det var Jonas Johansen som fastsatte sluttresultatet til 2-0 fem minutter før slutt.

--Vi spilte godt i 2. omgang, og gjorde noen bytter som slo veldig positivt ut for oss. Seieren kunne ha blitt større enn 2-0, avslutter Jon Harjo.