Pressemelding

Brdy - 29.06.2022

Brdy og Saga Mobil inngår samarbeid

Brdy og Saga Mobil inngår samarbeid og gjør det enklere for kundene: Nå får du både mobil- og bredbåndstilgang – også der de andre ikke kan levere.

- Vi har inngått ett strategisk samarbeid der vi vi sammen kan tilby totaltjenester i markedet til kundene våre, samstemmer daglig leder Stig Myklebust i Brdy og Knut-Bjørnar Braathen.

Braathen er leder for Salg og Marked i Saga Mobil.

- Brdys unike bredbåndstjenester gjør at uansett hvor du bor eller har firmaet ditt, så finner vi en løsning for å få deg på høyhastighets bredbåndsnett, påpeker Braathen.

- Saga Mobil sin portefølje av mobile teletjenester ser vi på som en perfekt match med tjenestene våre i Brdy, fortsetter Myklebust.

Mobilselskapet tilbyr også skreddersydde bedriftsløsninger, mobilt bedriftsnett og mobilabonnementer med ubegrenset data i bedriftsmarkedet.

- Styrken i samarbeidet vårt, er at vi sammen kan tilby en total kommunikasjonsløsning til både våre private og bedriftskunder i hele Norge - også der de andre ikke kan levere, mener Myklebust og Braathen.

Inn i fremtiden

Kundeadferden de siste årene viser at bruken av bredbånd, mobildata og video gror sammen.

- Mens vi før så TV på TV-en, film på kino og ringte med telefonen, sørger den teknologiske utviklingen for at dingsen eller måten innhold overføres på blir stadig mer uvesentlig, forteller Myklebust i Brdy.

- Når du i dag skal se en video er det egentlig brukeropplevelsen og dine personlige preferanser som avgjør om du ser den på TV-en, nettbrettet eller mobilen, påpeker Braathen i Saga Mobil.

- Innholdet blir uansett levert over den internettlinjen eller det mobilnettet du har tilgang til i hjemmet ditt - eller når du er på farten.

- Vi snakker oftere om bruken av tjenestene, enn i hvilken form de leveres, utdyper Braathen.

- Stadig flere bestiller heller et bredbånd og mobiltjenester som fungerer fra en og samme leverandør, uten at det er så viktig om det er over 5G, mobil, satellitt eller fiber det blir levert over.

- Det er her vi har vår styrke sammen med Saga Mobil: vi leverer kvalitets bredbånd og mobil til kundene uavhengig av hvor de bor, påpeker Myklebust i Brdy.

- Med Saga Mobil på laget vil vi også dekke kundenes behov for mobile løsninger, avslutter Brdy-sjefen.

Brdy

 • Brdy er et internasjonalt børsnotert selskap som leverer bredbånd til privatpersoner, bedrifter og det offentlige.
 • Selskapet ble etablert i 2003 under navnet Direct Connect, og har i dag 25 ansatte med hovedkontor Rosenholm i Viken.
 • Stig Myklebust er ny daglig leder fra 1. februar 2022
 • Brdy tilbyr rask levering, og du kan montere selv og være på nett i løpet av 1 til 2 dager fra bestilling. Du kan også bestille hjelp fra montør.
 • I 2016 ble selskapet en del av engelske Bigblu PLC fra som også eier/er deleier to andre leverandører i Australia og England.
 • Brdy har i dag over 10 000 kunder, hvor over 2000 er satellittkunder bare i Norge. Selskapet har også 200 kunder i Sverige på satellitt-tjeneste.
 • Brdys mål er å vokse i Norge, og å etablere seg i det nordiske markedet.

Om Saga Mobil

 • Saga Mobil er et nordnorsk mobilselskap som tilbyr moderne telefoni- og kommunikasjonsløsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge.
 • Selskapet er levende opptatt av å gi kundene konkurransedyktige priser og tjenester sammen med bransjens beste kundeservice.
 • Saga Mobil er et naturlig valg for bedrifter og privatpersoner som vil ha personlig og lokal oppfølging.
 • Selskapet har produkter og løsninger som passer for alle – fra det minste privatabonnementet som passer best for de som ikke har så stort behov for mobil kommunikasjon, til det største bredbåndet vårt på 1TB til bedrifter

Saga Mobil tilbyr også skreddersydde bedriftsløsninger, mobilt bedriftsnett og mobilabonnementer med ubegrenset data i bedriftsmarkedet.

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS