Hareide får støtte i nord
KrF-leder Knut Arild Hareide.

Hareide får støtte i nord

Sentrale KrFere i nord med støtte til veivalget partilederen jobber for.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.10.2018 05:20

Sentrale KrF-personligheter i nord støtter Knut Arild Hareide, leder i KrF, sitt veivalg om regjering mellom Kristelig Folkeparti, Arbeiderpartiet og Senterpartiet. 

--Vi gir vår fulle støtte til Knut Arild Hareides veivalg for KrF i hans tale til landsstyret 28. september. Vi tror at både Norge og Nord-Norge vil være best tjent med en regjering med KrF, Sp og Ap. Vi vil spesielt peke på muligheten for en mer helhetlig miljø- og distrikspolitikk, ivaretakelse av det lokalt demokrati, fokus på de svakeste i samfunnet og sterkere internasjonal solidaritet, har Kåre Harila, Ommund Heggheim, Svein Iversen, Randi Karlstrøm, Ivar Østberg, Jan Sahl skrevet i en pressemelding. 

--Vi tror også at verdisaker som er viktige for KrF blir godt ivaretatt med samarbeid med den andre siden i norsk politikk, ifølge pressemeldingen. 

Personene som har skrevet under oppropet har tidligere vært medlem i regjeringsapparatet, vært fylkesledere og sentralstyremedlem, tidligere stortingsrepresentanter og én av dem leder Troms og Finnmark KrF i dag. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS