
Finnmark Rein lanserer ferdigrett med langtidskokt skank
Nå lanserer Finnmark Rein en ferdigrett med langtidskokt reinskank og smakfull steinsoppsaus, beregnet for to personer. Et saftig og eksklusivt måltid der du selv velger tilbehøret.
Skanken er ferdig lantidskokt og kommer sammen med saus som skal trekkes i vannbad i cirka 30 minutter. Ønsker du ekstra steke skorpe og aroma, kan du gi den en rask runde i stekepanne, ovn eller på grillen.
--Vi ønsket å gjøre det enklere for folk å spise reinkjøtt i hverdagen. Med vår lantidskokte skank får du et mørt og smakfullt kjøtt på naturens premisser, du trenger bare å varme det opp. Dette er slow food gjort enkelt, sier Are Smuk Figved, daglig leder i Finnmark Rein, i en pressemelding.
Den klassiske måten å servere den med er kremet potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker eller smørdampet kål. Men retten tåler også nye vendinger.
--Kjøttet er så mørt og smaksrikt at det også egner seg til en mer moderne eller internasjonal vri for eksempel med risnudler, sesam-, soya eller hoisinsaus på siden. Dette er en rett som passer like godt til søndagsmiddag som til en onsdag der du har lyst på noe skikkelig godt, sier Figved.
Tilgjengelig i utvalgte dagligvarebutikker fra og med uke 37.