Har vedtatt Ungdommens kulturstipend
Fra venstre: Kulturkonsulent Camilla Daa Quale. Medlem av avdelingsstyret, Anita Jensen, Trudy Engen og Terje Sandmo, Eli Nilsen, Repvåg Kraftlag, oppvekst og kultursjef Mads Stian Hansen, Dan Nilsen fra Sparebank1 Nord-Norge og Hans Paul Hansen fra Scandic.

Har vedtatt Ungdommens kulturstipend

Næringslivet støtter kulturprisen og det nyetablerte Ungdommens kulturstipend.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 22.05.2017 13:22

Trudy Engen (SV), leder i avdelingsstyret for Oppvekst og kultur, mener det er bra at Nordkapp etablerer et Ungdommens kulturstipend. 

--Det er veldig bra at vi har vedtatt at vi skal dele ut et Ungdommens kulturstipend samtidig som vi deler ut kulturprisen, sier Trudy Engen til Radio Nordkapp. 

Avdelingsstyret har vedtatt å innføre et Ungdommens kulturstipend. Politikerne i avdelingsstyret vedtok også at kulturprisbeløpet skal dobles. 

Sparebank1 Nord-Norge, Scandic og Repvåg Kraftlag gir økonomisk støtte til Nordkapp kulturpris og Ungdommens kulturstipend. 

--Kulturprisen har stått på 10 000 kroner i veldig mange år. Det er bra at beløpet har blitt vedtatt hevet til 20 000 kroner, sier Dan Nilsen i Sparebank1 Nord-Norge. 

--Vi er en kulturkommune. Derfor er det viktig at vi støtter opp om dette, sier Hans Paul Hansen i Scandic. 

--Repvåg Kraftlag støtter kulturarbeid, ikke minst blant barn og ungdommer, sier Eli Nilsen, kontorsjef i Repvåg Kraftlag. 

Ungdommens kulturstipend er på 10 000 kroner. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS