Flytter installasjonene til Andrevannet
Noen av Lions Club Nordkapps medlemmer foran flåta og fontenen på Andrevannet. Fra venstre: Oddny Johansen, Jani Øvervold, Brit May Eriksen, Lene Dyrstad, Jan Mikalsen, Karl Asmund Marthinsen, Oddbjørn Gundersen, John Dyrstad og Per Mange Kiil.

Flytter installasjonene til Andrevannet

Installasjoner flyttet fra Førstevannet til Andrevannet i Storbukt.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 10.07.2024 17:30

Lions Club Nordkapp har flyttet sine installasjoner fra Førstevannet til Andrevannet i Storbukt.

Lions har fått hjelp og blitt sponset av blant annet Arctic Elektro, Elektro Team, Nordkapp Bilservice og Scandic. FeFo har gitt tillatelse til å bruke vannet. !Andrevannet, Storbukt.

--Vi vil takke alle som har bidratt til at vi fikk satt i drift fontenen, og lys til flåten og båten. Vi takker også Rema 1000 som sponset strømmen i mange år da vi holdt til på Førstevannet, sier Lene Dyrstad, president i Lions Club Nordkapp, til Radio Nordkapp. 

Lions har også i år plantet blomster i lagunkrysset på vegne av Presis Vegdrift. Klubben har også overtatt vedlikeholdet av Hermannkilden og benkene på Nordvågveien. 

--Vi er takknemlige for at lokalbefolkningen støtter opp om Lions når vi selger tulipaner, nek og strøsand. Dette bidrar til at vi kan få til det vi holder på med, sier Dyrstad. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS