Har solgt 30 000 rundstykker langs Finnmarks veger
Circle K-rundstykkene er populære, og det har vært godt salg. (Illustrasjonsfoto)

Har solgt 30 000 rundstykker langs Finnmarks veger

Circle K Hesseng er den stasjonen som selger best, med Lakselv på fjerdeplass.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 01.07.2024 23:30

Siden i fjor har Circle K solgt 30 000 nysmurte rundstykker i fylket.

--Vi har virkelig satset på disse rundstykkene, og vært aktive ut mot kundene både i butikk og i sosiale medier. Både i pris og smak er dette et svært bra produkt som vi har stor tro på, sier Siw-Hege Stabell, stasjonssjef på Circle K Hesseng i Sør-Varanger, ifølge Pressenytt. 

Av alle Circle K-stasjonene i Finnmark er det nettopp den i Hesseng som selger flest rundstykker. Deretter følger stasjonene i Alta, Lakselv og Rypefjord.

--Hos oss handler alle rundstykker: barn og unge, arbeidsfolk, studenter, pensjonister og den vanlige mannen i gata er stadig innom stasjonen og kjøper med seg et stykke. Selv om det går mest rundt frokost- og lunsjtider, må vi smøre også utover dagen, sier Stabell.

Fant hull i markedet 
Dag-Øystein Jespersen er ansvarlig for påsmurt mat i Circle K Norge. Han mener selskapet har funnet et hull i markedet med rundstykkene sine. 
  
--Vi innså at det ligger et stort og urealisert potensial i mellommåltidene. Stasjonene våre har et godt mattilbud både til frokost, lunsj og middag, men av og til ønsker du noe lite og rimelig som likevel smaker godt, sier han.

På rundstykketoppen i Finnmark:
1. Circle K Hesseng 
2. Circle K Alta 
3. Circle K Elvebakken 
4. Circle K Lakselv 
5. Circle K Rypefjord


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS