Havneselskapet sponser trappa i ti år
Fra venstre: styreleder i Nordkappregionen havn, Lars-Helge Jensen ,og leder i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, Ruben Alseth.

Havneselskapet sponser trappa i ti år

Nordkappregionen havn inn med et betydelig beløp til Nordkapptrappa.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 20.06.2024 09:43
Sist oppdatert : 20.06.2024 09:47

Nordkappregionen havn har bevilget 75 000 kroner i året i ti år til Nordkapptrappa. 

--Vi ønsker å gi noe tilbake til våre cruisepassasjerer. Det var stor enighet i styret om å skrive en tiårs-kontrakt med Honningsvåg Turn & Idrettsforening der vi bevilget 75 000 kroner i året til Nordkapptrappa, sier Lars Helge Jensen, styreleder i Nordkappregionen havn IKS, til Radio Nordkapp. !Lars Helge Jensen og Ruben Alseth.

--Havna har hatt en tiårs-kontrakt der vi støttet flerbrukshallen. Vi fortsetter samarbeidet med HT & IF, nå til trappa, sier Jensen. 

--Vi er veldig glade for at vi har fått denne avtalen med havna. Nordkapptrappa er blitt populær, ikke bare blant våre medlemmer. Alle bruker området og det er vi veldig glade for, sier Ruben Alseth, leder i hovedstyret i Honningsvåg Turn & Idrettsforening. 

I slutten av juli kommer sherpanene tilbake til Honningsvåg for å legge stein fra koblingsstasjonen og opp til der trappa starter i dag, pluss de områdene hvor vi gikk fri for stein i fjor. Så får vi se hvor mye stein som er igjen. Det blir kanskje bygd flere benker, sier Stig Hansen i Nordkapptrappas Venner. 

--I dag tømmer kommunen søppeldunker ved koblingsstasjonen to ganger i uken. Vi må alle som ferdes i Elvedalen plukke søppel og ta med hjem sånn at vi holder det ryddig, sier Hansen. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS