Takket seniorene for innsatsen
Fra venstre: Tor Egil Markussen, Rolf Andersen, Lars Simonsen, Hans-Arvid Hansen og Oddbjørn Samuelsen.

Takket seniorene for innsatsen

Markering for seniorene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening som utfører dugnader.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 14.06.2024 09:42
Sist oppdatert : 14.06.2024 09:44

Denne uken takket administrerende direktør i InfraNord SA seniorene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening for jobben de har gjort for kraftlaget i år og i fjor. 

--Jeg har lenge tenkt at vi måtte gjøre noe med området rundt koblingsstasjonen i Elvedalen. Jeg fikk kontakt med seniorene og de sa seg villige til å gjøre en dugnad. Bygge platt, levegg, panele bygget og male det. Pengene går til barn og unge i Honningsvåg Turn & Idrettsforening. Når sherpatrappa ble en realitet, så var det naturlig for oss å få dette på plass. Det sier Oddbjørn Samuelsen, administrerende direktør i InfraNord, til Radio Nordkapp. !Fra venstre: Oddbjørn Samuelsen, Lars Simonsen, Rolf Andersen , Tor Egil Markussen og Hans-Arvid Hansen.

--Vi møtes hver onsdag formiddag i flerbrukshallen hvor vi planlegger oppgaver og henvendelser vi har fått. Når vi møtes til høsten er det plass til flere, så det er bare å ta kontakt. Vi har alle ulik bakgrunn, så alle kan delta. Vi skal ikke ta jobber fra lokalt næringsliv. Dugnaden i Elvedalen startet vi på i fjor. I vår har vi panelt og malt stasjonen. De som har vært med er Ole Jenssen, Werner Hansen, Nils Arthur Jensen, Tor Egil Markussen, Rolf Andersen, Lars Simonsen, sier Hans-Arvid Hansen.


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS